Indisk ristet Aubergine Suppe

Jeg har blitt veldig glad i supper, spesielt etter at jeg ble vegetarianer. Det enkelt å lage og smaker mye. Lagde en stor porsjon av denne suppa og den rakk til 6 porsjoner 🙂

  • 1 stor Aubergine
  • 7 tomater eller 2 bokser med knuste tomater
  • 1 løk
  • 4 hvitløk
  • 8 dl Grønnsaksbuljong
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 ss curry
  • 1/2 ts koriander
  • 1/2 ts kanel
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du det:

  1. Del opp tomater, løk, Aubergine og hvitløk. Legg på bakepapir og stek i ovnen ca 20 minutter på 180 grader. ( Auberginen må være myk )
  2. Kjør alt i en blender, tilsett litt av kraften, hell over i en gryte med resten av kraften og krydder. Kok ca 10 minutter. Pynt gjerne med litt friske urter  når du serverer.
  3. Smaker godt med hjemmebakt brød og litt mandelsmør.

Nothing brings people togheter like good food..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *