Gladiatorpasta

Gladiatorpasta er en proteinbombe som i tillegg inneholder mye kostfiber. Det passer bra etter en dag med tung trening eller røff lek i sandkassen. Både jeg og Andreas syntes at denne retten var en vinner og har livets rett videre..Tommel opp!!

2 gode porsjoner

Dette trenger du:

1 løk, finhakket
1/2 rød paprika, hakket
3 fedd hvitløk, finhakket
5 tomater eller 700 gram knuste tomater
60 gram tomatpure
Himalaya salt
2 ss næringsgjær
2 ts røkt eller søt paprika
1 ts malt spisskummen
2 ts chilipulver
1/4 ts malt kanel
Litt kajennepepper
Litt  kardemomme
425 g kokte kikerter, skylt og tørket
10 grønne oliven

Serveres med pasta ( gjerne denne som er laget av soyabønner, ekstra mye proteiner)

Slik gjør du det:

  1. Hakk løk, hvitløk og paprika, stek i 4-6 minutter
  2. Ha i tomatpure, næringsgjær,  tomater og krydder. La det koke i noen minutter.
  3. Tilsett kikerter og oliven, kok videre i 20 minutter.
  4. Kok pasta som anvist på pakningen.

img_0806

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *