Glutenfrie frokostmuffins

Smakfulle og saftige muffins som er uten egg, gluten og laktose. Holder opp til en uke i kjøleskapet ( kan også fryses). Kjekk å ha med seg som mellommåltid, etter trening eller som en snack. 

Dette trenger du:
  • 2 dl glutenfritt mel
  • 2 dl maismel
  • 1 dl sukker
  • 1 ss bakepulver
  • 2 ts natron
  • 2 ts malt kanel
  • 1/2 ts fersk ingefær
  • 1/2 ts salt
  • 1 most banan
  • 1 dl kokosolje, smeltet
  • 1  raspet eple
  • 1 ss vaniljeekstrakt
  • 3 raspet gulrøtter
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl kokos
  • 1 dl  hakket valnøtter
Slik gjør du det:
  1. Sett ovnen på 200 grader
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og rør rundt.
  3. Rekker til ca 10 muffins.
  4. Stekes 10-15 avhengig av størrelsen på muffins formene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *