6 gode grunner til å spise banan

Det er mange grunner til at du bør spise bananer hver dag.

Hvis du ikke er vant med å spise bananer hver dag, kan du teste ut selv hva som skjer med deg  over en 4-6 ukers periode. Det holder med 2 bananer om dagen.

Nye studier viser at du kan få mange fordeler av å spise banan hver dag. Håret blir tykkere, huden blir glattere og får mer glød. Har du problemer med akne vil det bli betraktelig på grunn av høyt innhold av magnesium.

Har du treg mage, kan du ta et glass vann med litt sitron og spise en banan etterpå. Etter en liten stund vil du merke at det blir bedre. Dette er på grunn av at banan inneholder mye kalium, vitamin B6 og  fiber.

Super etter trening

Banan inneholder også mer karbohydrater enn de fleste frukter, derfor er den perfekt etter trening. Banan fungerer også bra som mellommåltid da den tilfører både rask energi og mange næringsrike stoffer.

The mighty banana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *