Pasta med pesto

Stilren pastarett som smaker mye og godt!

4 personer

Dette trenger du:

  • Pastaskruer eller tagliatelle
  • 1 broccoli
  • 200 gram sjampinjong
  • 1 porsjon pesto
  • 1 løk
  • 3 hvitløk
  • 1 dl parmesan
  • 1 dl pinjekjerner
  • 1 potte basilikum
  • 1 dl kaldpresset olivenolje
  • 2 tomater
  • litt parmesan til topping

Slik gjør du det:

  1. Start med å lage pesto: varm pinjekjerner i en panne ca 5-8 minutter ( de skal bli gyldne, da får de en god og nøtteaktig smak)
  2. Ha pinjekjerner, parmesan, basilikum, hvitløk og olje i en kjøkkenmaskin i ca 1 minutt. Pesto er da klar.
  3. Mens du koker pastaen, steker du sopp og damper broccolien lett.
  4. Skyld pastaen og ha alle ingrediensene tilbake i en gryte.
  5. Anrett tallerken og pynt gjerne med litt tomater, frisk parmesan og noen blader basilikum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *