Saftige og gode blåbærmuffins

Saftige og gode muffins som er glutenfrie og laktosefrie.Smaker fantastisk! Lag dobbelt porsjon når du er igang. Muffinsene er nemlig flotte å fryse ned.
  • 4 dl glutenfri havremel
  • 1 dl søtning ( jeg brukte kokossukker)
  • 1 ts bakepulver
  • klype havsalt
  • 2 dl soya melk
  • 1 ss knust linfrø
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 6 ts mandelsmør eller cashewsmør
  • 1 dl blåbær
  • 2 dl glutenfritt mel
  • 1 dl maismel
  • 2 dl eplesyltetøy
  • 1/2 ts natron
  • 0,5 dl agave eller lønnesirup
  • 0,5 dl kokosolje
  • 4 store egg, lett pisket

Slik gjør du det:

  1. Forvarm ovnen til 200g.
  2. Bland alle de tørre ingrediensene
  3. Ha i resten av ingrediensene og rør godt.
  4. Fyll muffinsformer.
  5. Stekes i midten av ovnen i ca 15 minutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *