Bananpannekaker

Bananpannekakene er sunne og smaker kjempegodt. Oppskriften er uten gluten, egg eller hvete.

Oppskriften gir 4-6 lapper

Dette trenger du:
  • 1 ss bakepulver
  • 1/4 ts salt
  • 2 dl mandelmelk
  • 1 ss kokosolje , smeltet
  • 1 banan, most
  • 3 ss kokossukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 dl finhakket hasselnøtter
  • 1,5 dl mel ( jeg blandet maismel, mandelmel og glutenfrittmel)
Slik gjør du det:
  1. Mos bananen, ha den i en bolle
  2. Ha over alle de flytende ingrediensene
  3. Tilsett tørre ingredienser, og rør godt.
  4. Rør inn finhakket hasselnøtt
  5. Ha litt kokosolje på en stekeplate, stek pannekakene som “lapper”. ( de skal være litt tykke og runde)

 

Som tilbehør kan du bruke syltetøy, honning, rosiner eller min favoritt: maple syrup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *