Chilibønner til Taco

Dette fyllet gir deg en saftig, smakfull og vegansk taco. Kan brukes i fajitas eller som tilbehør.
Dette trenger du:
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts fersk ingefær
  • 1 boks med kidneybønner i chilisaus (Rema1000)
  • 1 ts tomatpuré
  • 400 g knuste tomater
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ts kokossukker
  • Mineralsalt
  • Nykvernet pepper
  • 1 rød paprika

Slik gjør du det:

 

  1. Start med å kutte grønnsaker.
  2. Stek løken forsiktig i litt vann i ca 5-7 minutter.
  3. Tilsett hvitløk og ingefær, stek videre  1 minutt.
  4. Ha i tomatpuré, knuste tomater, paprika og kidneybønner over løken.
  5. La det hele stå å småkoke i 15-20 minutter.

 

Denne retten blir en tykk og fyldig saus som kan anvendes som fyll eller tilbehør til Taco. Den gjør seg også godt rullet sammen i en maislefse gratinert i ovnen med litt cheddar ost (valgfritt).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *