Spicy soppcurry

Spicy soppcurry! Retten er vegansk og glutenfri -Retten er en MUST-MAKE.. Sopp, mango chutney, ingefær og kokosmelk..
Rekker til 4 personer
Dette trenger du:
  • 500 g sopp
  • 2 fedd hvitløk
  • 5 cm stykke ingefær
  • 1 løk
  • ½-1 frisk rød chili
  • 5 tomater ca 500 gram
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 toppet ts svart sennepsfrø
  • 1 toppet ts medium karri
  • 1 ss mango chutney
  • 250 ml kokosmelk
  • 1/2 lime
  • 1 bunt frisk koriander
  • salt og pepper
  • frisk bladpersille

Slik gjør du det:

  1. Sett ovnen på 20o grader
  2. Kutt alle grønnsakene
  3. Start med å steke soppen i 5-7 minutter,ha over i en ildfast gryte.
  4. Stek løk 5-7 minutter. (spe på med vann så den ikke brenner seg fast).
  5. Ha ingefær og hvitløk over og stek så videre i 40-50 sek.
  6. Tilsett krydder og stek så vidt.
  7. Ta alt over i gryta med soppen, tilsett tomater, koriander, lime, chutney og kokosmelk.
  8. Stekes i ovnen i ca 30 minutter.
  9. Mens gryta står i ovnen kan du lage basmatiris eller sort villris til retten

People who love to eat are always the best people.- Julia Child

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *