Søtpotet i curry

Plantebasert curry på under 30 minutter

Dette trenger du:

    • 1 ss olje
    • 2 sjalottløk i tynne skiver
    • 2 søtpoteter, skrelt og kuttet
    • 4 dl fersk babyen spinat
    • 2-3 ss curry paste
    • 250 gram kokosmelk
    • 2 dl buljong
    • 1 dl hakkede peanøtter og koriander
    • fiskesaus etter smak

Slik gjør du det:

    1. Start med å sette over risen
    2. Hakk alle grønnsakene
    3. Ha litt vann i en panne og stek sjalottløken til den er myk
    4. Tilsett søtpotet og karripasta, rør godt.
    5. Ha kokosmelk og buljong i blandingen, la det småkoke på svak varme i 10-15 minutter.
    6. Rør inn spinaten og kok til den blir passe myk
    7. Tilsett halvparten av peanut / koriander blanding og bruk resten til pynt.
    8. Smak til med fiskesaus.
    9. Retten servers med ris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *