Spaghetti Bolognese (rawfood)

Retten er fra “Hjemme hos Tina” reportasjen, den er “RAW”, fantastisk og deilig!

Til 2 personer

Dette trenger du:

  • 2 squash, skrelte (for å få den til å se helt identisk ut med spaghetti)
  • 150 gram soltørket tomater  (uten olje)
  • 30 gram valnøtter
  • 4 tomater eller 10-12 sherry tomater
  • Litt fersk basilikum
  • 1-2 ts Raw agave sirup
  • Fersk pepper
  • Himalaya salt

Slik gjør du det:

  1. Legg valnøttene i bløt natten over.
  2. Ha soltørket tomater i vann en noen timer før du tørker dem og hakker dem opp.
  3. Tilsett tomater og opphakket soltørket tomater i en kjøkkenmaskin, deretter valnøtter.
  4. Smak til med krydder, basilikum og agave sirup.
  5. Skrell squashen og kjør den gjennom en spiralkutter.

For kostholdsveiledning og mere inspirasjon ta kontakt med www.tinamersland.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *