Burritos med kidneybønner

Burritos med kidneybønner, grønnkål og mais. Saus og ost gjør burritosen saftig og smakfull..

Dette trenger du:

Fyll
  • 220 gram kidneybønner i chilisaus
  • 1 boks med mais
  • 1 håndfull grønnkål
  • 200 gram sopp
  • 1 dl ost
Saus
  • 400 gram knuste tomater
  • 1 ss olje
  • 1 ss maismel
  • 1/4 ts chilipulver
  • 1 ts oregano
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts sukker
  • 1 ts mineralsalt
  • 1/4 ts sort pepper
  • 2 dl vann
Topping
  • 2 dl ost
  • Jalapeno, tilpasset smak

Slik gjør du det:

  1. Start med å hakke grønnsaker, begynn med å steke soppen, tilsett resten av ingrediensene i fyllet og la det stå og putre mens du lager sausen.
  2. Kjør knuste tomater, krydder, maizenna og vann helt glatt i en blender
  3. Ha over i en gryte tilsett og kok opp noen minutter, sett til side.
  4. Ha fyll i lefse og brett sammen. Gjør prosessen fram til du er ferdig med alle, ca 4 stk.
  5. Ha deretter saus og ost på toppen.
  6. Stekes på 220 grader i ca 15 minutter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *