Juicefabrikken fra Sørlandet

Gro Furset er grunder bak den lille juicefabrikken som ligger i Kristiansand.

Hun er den eneste i Norge som produserer juice som blir kaldpresset i en hydraulisk juicepresse og tappet på glass med lokk av stål.

Juicen selges i utvalgte butikker i hele Norge,http://www.denlillejuicefabrikken.no/finn-forhandler/Nytt fra høsten er at du kan bestille juicekasser hjem, her har hun ulike utvalg blant annet detox, som anbefales fire ganger i året.

I vloggen forteller Gro litt om seg selv og hvordan hun opplever å være grunder. Hun er en seriegrunder og har drevet restaurant, hotell og nå matproduksjon. Hun er egentlig utdannet sykepleier og ernæringsterapeut. Hun opplevde da hun behandlet pasientene sine kombinasjonen med behandling og juice gjorde dem merkbart friskere. Et frø ble sådd og Gro ville starte produksjon av juicen sin.

Hun har fått hjelp av Innovasjon Norge og brukt mye av sine egne sparepenger for å få realisert drømmen sin. Det å drive produksjon av juice har veldig strenge krav til alt fra merking, utstyr og renhold. For Gro er ingen oppgave for liten eller for stor. Det er stort sett hun som gjør alle oppgavene, alt fra vasking, pressing av juice, merking av flasker, utkjøring til kunder, demonstrasjoner og salg.

For Gro har motivasjonen vært at hun hele tiden vil være i bevegelse og lære nye ting og gjøre noe godt for andre. Som ung jente fikk hun diabetes 1 og måtte tidlig lære seg litt om kost og ernæring.

Gro lever etter ordtaket ” Carpe Diem”, med det mener hun- gjør det du syntes er gøy, ha det bra med de menneskene som er rundt deg, for livet går fort. Og definisjonen på et godt liv er god helse, du får ikke gjort så mye uten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *