Vlogg #15 CONNECT Sørlandet

Morgenfugl er i disse dager ute og henter kapital for å ballen til å rulle! Det betyr at vi må finne investorer som tror på oss! Vi trenger å jobbe med god “pitching”, det betyr få ord, mye entusiasme og iver for å tenne interessen.

I dagens Vlogg #15 møter du Bjørn Erik Aastveit som er daglig leder for Connect Sørlandet. Han jobber med å koble gode ideer med kapital. Connect Sørlandet er et internasjonalt non-profit selskap med over 700 medlemmer. Her møtes investorer, bedriftsledere og grundere til ulike arrangementer.

Om et par uker skal Morgenfugl delta på et arrangement hvor 25 investorer møter 35 gründere. Da håper vi at vi kan sjarmere noen i senk..

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *