Fettuccine med østerssopp

Italiensk inspirert rett med pasta, sopp og fløte.
Enkle og smakfulle ingredienser som forsterker hverandre og gjør hele retten til en ren smaksopplevelse

Til 2.personer/tilberedning 20 min

Dette trenger du:

  • 1 stk liten løk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 300 gram østerssopp
  • 1 ts fersk rosmarin
  • 1 dl hvitvin
  • 1/2 dl soyafløte eller vanlig fløte
  • havsalt
  • pepper
  • 30 gram pinjekjerner
  • Gressløk

Slik gjør du det:

  1. Start med å hakke alle grønnsakene.
  2. Kok pasta som anvist på pakningen.
  3. Stek soppen til alt vannet er fordampet, ha over løk, rosmarin, salt, pepper og hvitløk. (spe på med litt olje eller vann slik at det ikke brenner seg fast)
  4. Hell over hvitvin og la det fordampe.
  5. Ha fløten over, la det stå og “putre” slik at alle smakene setter seg.
  6. Tilsett pasta og bland alt godt sammen, dryss over med pinjekjerner og fersk gressløk.

Bon apetitt 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *