Vlogg #21 – Terapihagen på Bjellandstrand Gård

Vlogg #21- Morgenfugl har vært på Bjellandstrand Gård og besøkt Unniog Jon Ramsvatn. Paret har vært gift i over 20 år og brenner for mat, helse og velvære. Unni er også daglig leder for Nasjonalforeningen for folkehelse i Aust-Agder og Telemark.

Ekteparet har drevet cafe/restaurant/hage på Bjellandstrand i mange år, nå oppgraderer gården med noen helt spesielt..

Paret har laget en 8 måls terapihage. I hagen er alt spiselig, her skal folk komme sammen til matlaging, mindfullness og rekreasjon.
Om ikke lenge er de i gang med å bygge ut et hyttefelt på Bjelland hvor folk kan kjøpe og leie hytter. Målet er at Tromøya skal bli et rekreasjonssted for hele nasjonen, hun ønsker privatpersoner og bedrifter velkommen til en perle med helt unike opplevelser.

Til søndag arrangeres Gulrot festival Tromøy. Arrangementet er et samarbeid mellom Tromøy potet og gulrot og Bjellandstrand gård. Det inviteres til samarbeid med flere næringsaktører på Tromøy samt frivillige. Morgenfugl stiller på stand. her vil det serveres smaksprøver på gulrotsuppe og hjemmebakt brød.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *