Både Trine og Andreas er begge opptatt av å ha en sunn livsstil, men samtidig smake på mest mulig av det livet har å by på. For oss betyr det trening, god mat, å lære noe nytt eller være ute på tur. Det er et hektisk liv med 4 barn som bor hos oss annen hver uke. Det er ikke alltid lett å følge en fast plan, men gode rutiner blir ofte til gode vaner. Og en god vane leder ofte til en annen…

Morgenfugl blir til

I 2014 reiste vi på en vårtur til New York, målet var å kose seg, spise god mat og se hele byen på 7 dager. Turen skulle vise seg å bli en av våre mest inspirerende reiser. Vi var fascinert over hvor mye variert (sunn og usunn) fastfood NY hadde å tilby. Det finnes kafeer og små spisesteder på hvert gatehjørne som serverer spesialiteter fra hele verden. Vi var spesielt imponert over de stedene som hadde valgt en sunnere profil. Mye frukt og grønt, friske juicer og økologiske/organiske råvarer. Rask, vennlig service og det riktige påfyllet for å holde kroppen og hjernen mottakelig for mer. Vi var frelst og et frø var sådd…

Sommeren 2016 tok Trine de første skrittene på en ny vei (godt hjulpet av Andreas), og Morgenfugl ble skapt. Hittil har det vært en blogg og vlogg hvor vi deler vår reise og oppskrifter med dere. Med økende mediefokus på koblingen mellom helse og kosthold, miljø og bærekraft håper vi at Morgenfugl kan bli en motor for positiv forandring for mennesker og bedrifter i vårt nærmiljø.

Gjennom Morgenfugl får vi være med å utvikle sunn og god mat, skape et inspirerende samfunn gjennom sosiale medier, nettside, kurs og foredrag. Det er en drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse, visjonen vår er at vi kan gjøre det enklere for folk å leve sunt. Vi håper du vil følge oss på den reisen.

Trine Omholt
Morgenfugl

Trine har bakgrunn fra helse, kommunikasjon og hotellbransjen. Hun er prosjektleder, og ansvarlig for salg og markedføring.

Andreas Gjermundsen
Entusiast

Andreas er utdannet sivilingeniør, han jobber bak kulissene med filming, produksjon og moralsk støtte.