• Forretter med vinanbefaling

    Angus Carpaccio av okse med
    parmesan, frise salat, sprø gresskarkjerner og sitronmaj kr 199


    Vinanbefaling:Colpasso Fiano

    Skalldyrsuppe med sjøkreps,
    fennikel kreditt, grønolje
    og urter kr 199

    VIN:Simonnet Cremant de
    Bourgogne

    Luigi Voghera Langue Arneis

    Von Buhl Deidesheimer

    Stekte Kamskjell med
    eple-smørsaus, selleri krem og grønne epler kr 225

    Vin: Ca del Magro
    Luigi Voghera Langue Arneis

    Tartarbiff med estragon
    majo, cispy kapers og sprø brød kr 225

    Potet og purreløk suppe med
    laks, potetchips, dillolje og karse

    Vin: Ca del Magro

    Luigi Voghera Langue Arneis

    Vitello Tonnato med røkt
    majones, salatmix og krutonger kr 225

    Vinanbefaling:Campillo
    Blanco Fermentado en Barrica

  • Hovedretter med vinanbefaling

    Kveite med grønn risotto,
    spinat, sopp, asparges og urter kr 399

    Vinanbefaling: Ca del Magro

    Louis Latour Macon-Lugny ;

    Kalvmørbrad med jordskokk
    og trøffel puré, grønnkål, sopp, jordskokk chips og rødvinssaus kr 399

    Luigi Voghera Langue Arneis

    Luigi Voghera Barbera d’Alba ; 

    Castillo Perelada 5 Finques

    Andebryst med syltet
    rødbete, pastinakkpuré, pepperrot og karse med rødbet glasur og crispy grønnkål
    kr 445

    Luigi Voghera Langue Arneis

    Cossetti Barbera d’Asti La
    vigna vecchia ; 

    Entrecôte med béarnaisesaus, assorterte grønnsaker og bakt potet kr 445

    Castillo Perelada 5 Finques

    Stekt kyllingbryst med
    soppsaus, rødbetpuré, soppmiks, rosenkål og urter kr 399

    Vin: Ca del Magro

    Louis Latour Macon-Lugny ;

  • Dessert med vinanbefaling

    Sjokoladeganache med
    syltede blåbær, nyrespuma, brent sjokolade og kjørvel kr 145

    Cossetti Theo Brachett

    Sjokolade nemesis med
    sitronis, nøtteespuma, sprø mandler og urter kr 125

    Monte del Fra Recioto

    Solbærsorbet med kremost- og eplekrem,
    krystallisert sjokolade, urter kr 145

     Cossetti Theo Brachett

Ta kontakt med oss for å planlegge meny.