Vi leverer catering til møter, feiringer og selskap – med menyer og pakker tilpasset dine ønsker. Minimum 10 personer. Vi setter sammen en helhetlig løsning med mat laget fra bunnen av, basert på sesongens råvarer.Priser fra kr 599,- per person for en treretters meny.
-
Forretter
Angus Carpaccio av okse -199,-
Serveres med parmesan, salat, sprø gresskarkjerner og en syrlig sitronmajones.
Asparges med gribichesaus og spekeskinke- 199,-
Laks- og avokadotartar med sitrus og dill -225,-
Frisk og smakfull tartar laget av rå laks og moden avokado, smaksatt med sitrus og dill. Serveres med sprøtt brød og små grønne urter.
Grillet sjøkreps - 249,-
Med urtesmør, blomkålpuré og syltet fennikel
-
Hovedretter
Saftig Andebryst - 425
Servert med karamelliserte småpoteter, grillet rødkål, rotgrønnsaker og appelsinsaus.
Lammecarré – 425,-
med sprø urteskorpe, potetkrem, rødvinssaus og vårløk
Entrecôte – 425,-
Grillet entrecôte servert med en miks av bakte rotgrønnsaker, myke småpoteter & béarnaisesaus
Indrefilet av storfe – 479,-
Mør og saftig indrefilet servert med kremet potetpuré, rødvinssaus og sesongens grønnsaker.
Brosmefilet – 399,-
Dampet brosmefilet serveres med ovnsbakte småpoteter, smørdampet gulrøtter og sprø aspargesbønner. Toppet med Sandefjordsmør.
-
Dessert
Tiramisu - 145,-
Espressodyppede savoiardi og mascarponekrem
Sjokolademousse med bringebærkompott 145,-
Sjokolademousse kombinert med syrlig bringebær og nøttecrunchSjokolade Nemesis – 145,-
Intens sjokoladesmak servert med klassisk vaniljeis – en dekadent dessert for ekte sjokoladeelskere.
Crème Brûlée – 145,-Vår klassiske crème brûlée byr på kremet vaniljekrem med sprøtt karamellisert sukker, pynt friske bær
-
Vin og mat i kombinasjon
Visste du at...
Vår selskapsmeny også kan nytes i restauranten vår – Havgløtt by Morgenfugl?
Enten du ønsker en uformell sammenkomst eller en helaften, kan du bestille din utvalgte meny til servering hos oss.
Vi har sommelierkompetanse og setter gjerne sammen en vinmeny som matcher rettene perfekt.
Ønsker du litt ekstra krydder til kvelden? Vi holder vinforedrag – alt fra enkle innføringer til avanserte smakinger, alltid med en god dose historie og humor.Kontakt oss for å skreddersy en helaften med mat, vin og opplevelser!