• Forretter

    Angus Carpaccio av okse -199,-

    Serveres med parmesan, salat, sprø gresskarkjerner og en syrlig sitronmajones.

    Asparges med gribichesaus og spekeskinke- 199,-

    Laks- og avokadotartar med sitrus og dill -225,-

    Frisk og smakfull tartar laget av rå laks og moden avokado, smaksatt med sitrus og dill. Serveres med sprøtt brød og små grønne urter.

    Grillet sjøkreps - 249,-

    Med urtesmør, blomkålpuré og syltet fennikel

  • Hovedretter

    Saftig Andebryst - 425

    Servert med karamelliserte småpoteter, grillet rødkål, rotgrønnsaker og appelsinsaus.

    Lammecarré – 425,-

    med sprø urteskorpe, potetkrem, rødvinssaus og vårløk

    Entrecôte – 425,-

    Grillet entrecôte servert med en miks av bakte rotgrønnsaker, myke småpoteter & béarnaisesaus

    Indrefilet av storfe – 479,-

    Mør og saftig indrefilet servert med kremet potetpuré, rødvinssaus og sesongens grønnsaker.

    Brosmefilet – 399,-

    Dampet brosmefilet serveres med ovnsbakte småpoteter, smørdampet gulrøtter og sprø aspargesbønner. Toppet med Sandefjordsmør.

  • Dessert

    Tiramisu - 145,-

    Espressodyppede savoiardi og mascarponekrem

    Sjokolademousse med bringebærkompott 145,-


    Sjokolademousse kombinert med syrlig bringebær og nøttecrunch

    Sjokolade Nemesis – 145,-

    Intens sjokoladesmak servert med klassisk vaniljeis – en dekadent dessert for ekte sjokoladeelskere.


    Crème Brûlée – 145,-

    Vår klassiske crème brûlée byr på kremet vaniljekrem med sprøtt karamellisert sukker, pynt friske bær

  • Vin og mat i kombinasjon

    Visste du at...

    Vår selskapsmeny også kan nytes i restauranten vår – Havgløtt by Morgenfugl?

    Enten du ønsker en uformell sammenkomst eller en helaften, kan du bestille din utvalgte meny til servering hos oss.

    Vi har sommelierkompetanse og setter gjerne sammen en vinmeny som matcher rettene perfekt.

    Ønsker du litt ekstra krydder til kvelden? Vi holder vinforedrag – alt fra enkle innføringer til avanserte smakinger, alltid med en god dose historie og humor.

    Kontakt oss for å skreddersy en helaften med mat, vin og opplevelser!

Ta kontakt med oss for å planlegge meny.