• Forretter

    Angus Carpaccio av okse

    Serveres med parmesan, salat, sprø gresskarkjerner og en syrlig sitronmajones.
    Pris: 199 kr

    Rødbet med hjemmelaget pesto

    En smakfull vegetarrett med søte rødbeter, kremet chevre, sprø valnøtter og friske ruccula urter
    Pris: 175 kr

    Stekte kamskjell

    Disse delikate kamskjellene er servert med en nydelig eple-smørsaus, kremet selleri og sprø grønne epler – en herlig kombinasjon av søtt, syrlig og salt.
    Pris: 225 kr

    Kremet skogsoppsuppe

    Med ristede hasselnøtter og trøffelolje
    Pris: 225 kr

  • Hovedretter

    Saftig Torskefilet – 399,-

    Dampet torskefilet serveres med ovnsbakte småpoteter, smørdampet gulrøtter og sprø aspargesbønner. Toppet med Sandefjordsmør.

    Kalvmørbrad – 399

    Kalvmørbrad servert med silkemyk jordskokkpuré med trøffel. Sprø grønnkål, aromatisk sopp og jordskokkchips, rødvinssaus.

    Mør Hjort Ytrefilet – 425,-

    Hjortefilet, sellerirotpuré og karamellisert pære, rotgrønnsaker og viltsaus.

    Saftig Entrecôte fra Jens Eide – 449,-

    Grillet entrecôte fra Jens Eide, servert med en miks av bakte rotgrønnsaker, myke småpoteter & béarnaisesaus

    Saftig Stekt Kyllingbryst – 349,-

    Kyllingbryst, servert med en rik soppsaus, bakte småpoteter og fløyelsmyk rødbetpuré. Sprø rosenkål og en miks av sopp

  • Dessert

    Tindvedmousse med hvit sjokolade og ristet havrecrunch 145,-

    perfekt balanse mellom syrlig tindved, søt sjokolade og sprø havre for en frisk og delikat avslutning

    Sjokolade Nemesis – 145,-

    Intens sjokoladesmak balansert med frisk sitronis, luftig nøtteespuma og sprø mandler – en dekadent dessertopplevelse for ekte sjokoladeelskere.


    Crème Brûlée – 145,-

    Vår klassiske crème brûlée byr på kremet vaniljekrem med sprøtt karamellisert sukker og et hint av friske urter for en balansert og elegant dessertopplevelse.


  • Nattmat

    Nattmat/Gå-hjem-mat til festen

    Gjør festen komplett med deilig nattmat som holder energien oppe helt til de sene timer! Etter en kveld med feiring og dans, vil gjestene dine sette pris på en smakfull matbit som gir dem ny energi til å fortsette moroa. Vi tilbyr et variert utvalg av smakfulle retter som passer for enhver smak, enten du ønsker noe tradisjonelt, eksotisk eller noe midt i mellom.

    Klassisk pølsebord – 145,-
    Et herlig utvalg av pølser, servert med smakfulle toppinger og ferskt brød. Dette er den perfekte nattmaten for de som elsker enkle og tradisjonelle, men smakfulle biter. En klassiker som aldri slår feil, og som gir gjestene en skikkelig godbit før de går hjem.

    Spekematbord – 175,-
    For de som ønsker noe litt mer raffinert, tilbyr vi et spekematbord med salte, røkte og krydrede smaker fra førsteklasses spekemat. Akkompagnert av delikate sauser og ferskt brød, er dette en sofistikert nytelse som vil imponere selv de mest kresne ganer.

    Indisk gryterett i karrisaus – 175,-
    Ønsker du å tilby gjestene dine en litt mer eksotisk opplevelse? Vår smakfulle og krydrede indiske gryterett bringer de rike smakene fra India rett til bryllupsfesten. En varm, tilfredsstillende rett som passer perfekt til de som vil utforske nye smaker – en sikker vinner for de eventyrlystne.

    Fajitas med grønn salat og oksekjøtt – 175,-
    Hva med en litt festligere nattmat? Våre ferske fajitas fylt med saftig oksekjøtt, sprø grønn salat og en spicy dressing er en smakfull opplevelse som garantert blir et høydepunkt på natten. Perfekt for de som ønsker noe litt annerledes og festlig.

    Tapasmeny – 199,-
    Gi gjestene en smakfull nattmatopplevelse med vår deilige tapasmeny! Menyen inneholder smakfulle kjøttboller, nystekt focaccia, aioli, frisk pesto, saftige kyllingklubber og smakfulle quesadilla. Dette er et utvalg som passer perfekt for de som ønsker små, spennende retter som kan deles og nytes utover natten.

    Uansett hvilken rett du velger, vil nattmaten sørge for at festen holder seg på topp til de sene nattetimer, og at gjestene dine får en god avslutning på en fantastisk dag!

Ta kontakt med oss for å planlegge meny.