Selskapsmenyer fra Morgenfugl
Selskapsmenyer hos Havgløtt eller Catering fra Morgenfugl
Våre selskapsmenyer passer perfekt til bryllup, jubileum, styremøter, minnestunder og andre store anledninger.
Vi setter sammen smakfulle menyer med lokal forankring, kjærlighet til råvarene – og et dryss kreativitet.
Enten du kommer til oss på Havgløtt, eller vi kommer til deg med vårt personell, sørger vi for en smakfull og minneverdig opplevelse.
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny.
Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før arrangementet.
Minimum 10 personer.
Menyene gjelder for arrangementer hos Havgløtt by Morgenfugl.
Vi tilbyr også menyene som catering – da uten alkohol og retter som inkluderer alkohol.
Nyhet 2025 – Julemeny fra Morgenfugl
Smaker av tradisjon og inspirasjon. Perfekt for førjulstid, julebord og vinterarrangementer.
(Minimum 10 personer, bestilles minimum én uke i forkant)
Forrett (velg én):
Hjemmelaget rømmesild med dill og løyrom, servert med rugtoast, smør og flatbrød
eller
Akevittgravet hjort ytrefilet med einerbær, tyttebærkrem og søt sennepssaus. Serveres med flatbrød.
Hovedrett (velg én):
Den tradisjonelle: Pinnekjøtt av lam (røkt eller urøkt) med vossakorv i biter, sjysaus og sennepssaus.
Serveres med kokte mandelpoteter, rotmos med fløte og smør.
eller
Den sydlandske: Porcetta sous vide (24 timer) laget med fennikelpollen, salvie og hvitløksurtemarinade.
Serveres med fløtesaus basert på sjy og sherryeddik, kokte mandelpoteter og focaccia.
Dessert (velg én):
Klassisk riskrem med jordbærsaus
eller
Dansk riskrem med hakkede mandler, marsipanskav og kirsebærsaus
eller
Pannacotta laget med bourbon-vaniljestang, toppet med glace av mørke bær (kirsebær, bjørnebær og solbær)
MENYER hele året
Meny 1 – Den populære
Akevittgravet laks med pepperrotcrème, dillmajones og rugchips
Lammecarré med urteskorpe, potetkrem, rødvinssaus og vårløk
Morgenfugls issymfoni med sesongens frukt og bær
Meny 2 – Hav & land
Frisk sjømat og rik umami
Laks- og avokadotartar med sitrus og dill
Hjemmelaget porcetta med fennikkelpollen, potetpuré og fløtesaus med sherry
Rabarbra Crumble med smuldretopping og vaniljekrem
Meny 3 – Elegant og smakfull
Når det skal være ekstra delikat
Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
Rosastekt entrecôte av storfe med bakte rotgrønnsaker, potetkake og kremet rødvinssjy
Husets pannacotta med bringebærcoulis og nøttecrunch
Meny 4 – Italiensk
Frutti di mare locali incontrano l'eleganza francese
Ravioli med kremet soppsaus og skogsopp
Grillet kalv med ruccula, parmesan og pinjekjerner
Serveres med tomatsalat og Trines fløtepoteter
Tiramisu med espressodyppede savoiardi og mascarponekrem
Meny 5 – Høstlig og kraftfull
Runde smaker og varme toner
Fransk løksuppe med gratinert ost og brød
Andebryst med karamelliserte småpoteter, rødkål og appelsinsaus
Crème Brûlée med friske bær
Priser
3-retters meny – kr 695,-
4-retters meny – kr 795,-
Velg én av disse ekstra rettene (serveres etter forrett):
• Sprø parmesanflak servert med kremet ertemos og sitronzest
• Sitroncolonello med prosecco og mynte
5-retters meny – kr 895,-
Avsluttes med:
• Serranoskinke (18 mnd lagret) fra Don Alonso, italiensk salami, Pecorino di Grotta fra Val d’Orcia, honningmiks med aprikos, valnøtter og rosmarin, kjeks
• Servert med et lite glass portvin
Vinpakker
Husets vinpakke – kr 495,-
Oppgradert vinpakke – kr 595,-
Luksus vinpakke – kr 995,-
Tillegg
To ganger servering av hovedrett – kr 195,-
Kakebuffet med kaffe (egne kaker) – kr 165,-
Tillegg i pris 15 % ved catering
25 % mva ved selskap hos Morgenfugl
Morgenfugl.no
Tapasbuffet- med smakfulle jule-add-ons for ekstra stemning og variasjon









