Selskapsmenyer fra Morgenfugl

Selskapsmenyer hos Havgløtt eller Catering fra Morgenfugl

Våre selskapsmenyer passer perfekt til bryllup, jubileum, styremøter, minnestunder og andre store anledninger.

Vi setter sammen smakfulle menyer med lokal forankring, kjærlighet til råvarene – og et dryss kreativitet.

Enten du kommer til oss på Havgløtt, eller vi kommer til deg med vårt personell, sørger vi for en smakfull og minneverdig opplevelse.

Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny.

Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før arrangementet.

Minimum 10 personer.

Menyene gjelder for arrangementer hos Havgløtt by Morgenfugl.

Vi tilbyr også menyene som catering – da uten alkohol og retter som inkluderer alkohol.

Nyhet 2025 – Julemeny fra Morgenfugl

Smaker av tradisjon og inspirasjon. Perfekt for førjulstid, julebord og vinterarrangementer.

(Minimum 10 personer, bestilles minimum én uke i forkant)

Forrett (velg én):


  • Hjemmelaget rømmesild med dill og løyrom, servert med rugtoast, smør og flatbrød

    eller

  • Akevittgravet hjort ytrefilet med einerbær, tyttebærkrem og søt sennepssaus. Serveres med flatbrød.

Hovedrett (velg én):


  • Den tradisjonelle: Pinnekjøtt av lam (røkt eller urøkt) med vossakorv i biter, sjysaus og sennepssaus.

    Serveres med kokte mandelpoteter, rotmos med fløte og smør.

eller


  • Den sydlandske: Porcetta sous vide (24 timer) laget med fennikelpollen, salvie og hvitløksurtemarinade.

    Serveres med fløtesaus basert på sjy og sherryeddik, kokte mandelpoteter og focaccia.

Dessert (velg én):


  • Klassisk riskrem med jordbærsaus

    eller

  • Dansk riskrem med hakkede mandler, marsipanskav og kirsebærsaus

    eller

  • Pannacotta laget med bourbon-vaniljestang, toppet med glace av mørke bær (kirsebær, bjørnebær og solbær)

MENYER hele året

Meny 1 – Den populære

Akevittgravet laks med pepperrotcrème, dillmajones og rugchips

Lammecarré med urteskorpe, potetkrem, rødvinssaus og vårløk

Morgenfugls issymfoni med sesongens frukt og bær

Meny 2 – Hav & land

Frisk sjømat og rik umami

Laks- og avokadotartar med sitrus og dill

Hjemmelaget porcetta med fennikkelpollen, potetpuré og fløtesaus med sherry

Rabarbra Crumble med smuldretopping og vaniljekrem

Meny 3 – Elegant og smakfull

Når det skal være ekstra delikat

Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones

Rosastekt entrecôte av storfe med bakte rotgrønnsaker, potetkake og kremet rødvinssjy

Husets pannacotta med bringebærcoulis og nøttecrunch

Meny 4 – Italiensk

Frutti di mare locali incontrano l'eleganza francese

Ravioli med kremet soppsaus og skogsopp

Grillet kalv med ruccula, parmesan og pinjekjerner

Serveres med tomatsalat og Trines fløtepoteter

Tiramisu med espressodyppede savoiardi og mascarponekrem

Meny 5 – Høstlig og kraftfull

Runde smaker og varme toner

Fransk løksuppe med gratinert ost og brød

Andebryst med karamelliserte småpoteter, rødkål og appelsinsaus

Crème Brûlée med friske bær

Priser


  • 3-retters meny – kr 695,-

  • 4-retters meny – kr 795,-

    Velg én av disse ekstra rettene (serveres etter forrett):

    • Sprø parmesanflak servert med kremet ertemos og sitronzest

    • Sitroncolonello med prosecco og mynte

  • 5-retters meny – kr 895,-

    Avsluttes med:

    • Serranoskinke (18 mnd lagret) fra Don Alonso, italiensk salami, Pecorino di Grotta fra Val d’Orcia, honningmiks med aprikos, valnøtter og rosmarin, kjeks

    • Servert med et lite glass portvin

Vinpakker


  • Husets vinpakke – kr 495,-

  • Oppgradert vinpakke – kr 595,-

  • Luksus vinpakke – kr 995,-

Tillegg


  • To ganger servering av hovedrett – kr 195,-

  • Kakebuffet med kaffe (egne kaker) – kr 165,-

  • Tillegg i pris 15 % ved catering

  • 25 % mva ved selskap hos Morgenfugl

Ta kontakt med oss for å planlegge meny.