Middag midt i skogen, et oppdrag fra hjertet October 8, 2025I går leverte Andreas og jeg en tre-retters middag på Høyåsen Skogsbad et sted som virkelig er skapt med kjærlighet, ro og lidenskap for naturen. Bak stedet står Preben og...
Vår siste dag i Bordeaux - kjøreturen gjennom Medoc October 6, 2025På vår siste dag satte vi kursen nordover, inn i Medoc. Det føltes nesten som å følge en liten stripe av historie langs elvebredden ved Pauillac. Plutselig lå de store...
Bouillabaisse & franske baguetter October 4, 2025En smak av Provence, laget hjemme på kjøkkenet. I går forvandlet jeg hjemmekjøkkenet til et lite fransk brasserie.Jeg laget ekte bouillabaisse, bygget på kraft av rekeskall og laks, og serverte...
En dag i Sauternes, høsting, historie og inspirasjon September 30, 2025Vi reiste videre til Sauternes, et område som for meg alltid har hatt noe magisk over seg. Her handler alt om klimaet: morgentåken som legger seg over vinmarkene, fuktigheten som...
Reisebrev fra Bordeaux , middag på Tupina September 27, 2025En lørdag ettermiddag i Bordeaux, sola skinte og byen summet av liv. Vi satte oss ned på den kjente restauranten Tupina, et sted som på mange måter oppsummerer hva fransk matkultur...
Cité du Vin – vinens verden under ett tak September 23, 2025Midt i Bordeaux ligger Cité du Vin, et vinmuseum som virkelig skiller seg ut fra alt jeg har sett før. Ikke tenk støvete utstillinger og gamle flasker bak glass, her...