Gjorde disse grepene til bryllupet - ville gjøre det til en stor fest!

Gjorde disse grepene til bryllupet - ville gjøre det til en stor fest!

Sjampanje-tårn, vegansk mat og romantikken fra den italienske kysten var stikkordene da Julie (27) og Fredrik (29) giftet seg.

Skrevet av:Damares Stenbakk 
Fotograf:Heidi Lauvdal Andersen
Les hele saken hos Fædrelansvennen

KRISTIANSAND:– Det er mange regler og et hektisk skjema i et bryllup hvor alt skal puttes inn i én dag. Det føltes unaturlig for oss. Derfor ville vi gjøre det hele til en stor fest, sier nygifte Julie Skjømming (27).

Når hun snakker med Fædrelandsvennen på telefon er hun på bryllupsreise i den italienske regionen Toscana.

I starten av juni ga Julie Skjømming sitt ja til sin store kjærlighet, Fredrik Husevåg.

Paret giftet seg på Hamre Gård, som er familiegården hennes i Kristiansand. Samme sted som foreldrene hennes giftet seg for 27 år siden.

Bryllupskaken byttet de ut med et sjampanje-tårn. Gjestene fikk fri bar. Og det ble servert en vegansk meny med typiske italienske retter.

 

De prioriterte en profesjonell fotograf som tok bilder gjennom hele bryllupsdagen, og la inn ekstra penger til å kunne skreddersy sin egen meny med hjelp fra cateringfirmaet Morgenfugl.

 

Dette gjorde ekteparet for å holde seg innenfor budsjettet: les hele saken på Fvn.

Dette sier kundene

         3-retters middag til bryllup

Vi fikk middag levert 3-retters middag av Morgenfugl til vårt bryllup, dette gikk veldig bra.

Bestilling var veldig enkelt og ryddig, og jeg fikk raskt god oversikt omfang, meny og estimat.

Maten i sin helhet var suveren, dette gjelder også vegetar alternativet. Bare gode tilbakemeldinger fra alle gjester.

Rask respons, vi var aldri bekymret for leveransen fra Morgenfugl.

Dere viste tidlig at dette var noe dere hadde gjort før, og "utfordringen" med å ha arrangementet på øy virket ikke å vippe dere av pinnen.
Hans Christian Randem, 14.aug 2022