Sjampanje-tårn, vegansk mat og romantikken fra den italienske kysten var stikkordene da Julie (27) og Fredrik (29) giftet seg.
Skrevet av:Damares Stenbakk
Fotograf:Heidi Lauvdal Andersen
Les hele saken hos Fædrelansvennen
KRISTIANSAND:– Det er mange regler og et hektisk skjema i et bryllup hvor alt skal puttes inn i én dag. Det føltes unaturlig for oss. Derfor ville vi gjøre det hele til en stor fest, sier nygifte Julie Skjømming (27).
Når hun snakker med Fædrelandsvennen på telefon er hun på bryllupsreise i den italienske regionen Toscana.
I starten av juni ga Julie Skjømming sitt ja til sin store kjærlighet, Fredrik Husevåg.
Paret giftet seg på Hamre Gård, som er familiegården hennes i Kristiansand. Samme sted som foreldrene hennes giftet seg for 27 år siden.
Bryllupskaken byttet de ut med et sjampanje-tårn. Gjestene fikk fri bar. Og det ble servert en vegansk meny med typiske italienske retter.
De prioriterte en profesjonell fotograf som tok bilder gjennom hele bryllupsdagen, og la inn ekstra penger til å kunne skreddersy sin egen meny med hjelp fra cateringfirmaet Morgenfugl.
Se selskapslokalene til Morgenfugl
____________
Dette gjorde ekteparet for å holde seg innenfor budsjettet: les hele saken på Fvn.